Vila Crizantema 3stars

Descriere:
Vila Crizantema *** – Fiind o fostă reşedinţă a dictatorului Nicolae Ceauşescu, această superbă vilă de vacanţă se află în staţiunea balneară Băile Govora. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Fiecare cameră din Vila Crizantema are TV cu ecran plat, baie privată şi un balcon spaţios la fiecare etaj. Sunt disponibile prosoape şi lenjerie de pat.
Pe terasa în aer liber există un grătar şi un cuptor cu lemne. De asemenea, oaspeţii pot juca tenis de masă sau se pot relaxa la soare pe şezlongurile de pe terasa de pe acoperiş. Printre facilităţile spa şi de wellness se numără tratamente de masaj şi fizioterapie. Pentru cei interesati de tratament, sunt disponibile şi terapii pentru afecţiuni pulmonare şi respiratorii.

La parter se află un restaurant à la carte, iar la fiecare etaj există un lounge. Totodată, Vila Crizantema pune la dispoziţie turiştilor săi parcare privată gratuită.
Ca si locatie, un drum privat prin padure va duce din centrul statiunii la accesul in vila, astfel va bucurati de intimatate deplina, la doar cateva minute de toate punctele de interes ale statiunii.

Rating: 3 Stele

Informatii contact:
Receptie Vila Crizantema
Telefon: +40 722 678 979; +40 722 208 634
Adresa: Strada Scolii, Nr. 1, 245200 Baile Govora, Valcea, Romania

Localizare pe harta:

Share This