Lotus Therm Spa & Luxury Resort 5stars

Descriere:
Lotus Therm Spa & Luxury Resort ***** – este un resort situat în stațiunea Băile Felix, chiar lângă pădure și aproape de centrul stațiunii. Turiștii cazați la Lotus Therm Spa se pot bucura de acces la un parc acvatic dotat cu bazine termale interioare şi exterioare, un centru spa şi de tratament. Toate camerele şi suitele resortului sunt decorate cu mobilier la comandă şi oferă aer condiţionat, smart TV şi o baie privată dotată cu duş, uscător de păr, papuci, halate de baie şi articole de toaletă gratuite. Internet WiFi gratuit în toate zonele resortului.

Aqua Park-ul Felixarium ce aparține Lotus Therm Spa & Luxury Resort are 14 piscine interioare şi exterioare cu apă termală, un bar la piscină şi un teren de volei pe plajă, precum şi loc de joacă pentru copii. Cupola retractabilă de la piscinele interioare permite turiștilor să admire cerul în timp ce se relaxează. Centrul spa Gold al hotelului oferă 3 tipuri de saune, diverse masaje şi o cameră de gheaţă.
Centrul de tratament balnear Nelumbo pune la dispoziţie proceduri curative şi include camere de masaj, un centru de fitness, piscine interioare cu apă termală, diverse tipuri de saună, o fântână cu gheaţă, tratamente medicale, cosmetice şi proceduri eficiente.

Turiștii se pot bucura de mese în restaurantul principal Ambră Salon, care serveşte băuturi şi mâncăruri internaţionale. Cristal Cafè serveşte cafea, ceai, sucuri proaspete, cocktailuri şi vin în hol. Un centru de conferinţe şi 3 săli de evenimente sunt disponibile pentru diverse ocazii.

Rating: 5 Stele

Informatii contact:
Receptie Lotus Therm Spa & Luxury Resort
Telefon: +40 359 414 434; Fax: +40 359 414 474
Adresa: Str. Victoria Nr. 20, Băile Felix, Bihor 417500, România

Localizare pe harta:

Share This