Hotel Termal 3stars

Descriere:
Hotel Termal *** – este situat la aproximativ jumătate de kilometru de centrul stațiunii Băile Felix, în apropierea pădurii. Hotelul Termal oferă turiștilor cazare la condiții de trei stele, cu aer condiționat gratuit, acces gratuit la internet, precum și acces la cele patru piscine în aer liber, la saună dar și la piscină interioară cu apă termală. Aqua Park-ul termal Apollo-Felix se află la doar 200 de metri. Camerele și suitele hotelului au aer condiționat, WiFi gratuit, TV prin cablu, baie privată și balcon, un minibar și articole de toaletă gratuite. Hotel Termal pune la dispoziţia turiștilor și camere antialergice.

Hotel Termal dispune de un centru spa și de sănătate unde sunt disponibile contracost, diverse masaje, hidroterapie, kinetoterapie și alte tratamente. De asemenea, există un centru de fitness și un salon de înfrumusețare care asigură diferite tratamente cosmetice. Hotelul, serveşte în restaurantul propriu, bufet suedez şi mâncăruri à la carte din bucătăria românească și internațională.

Alte dotări ale hotelului includ: 3 săli de conferințe spațioase complet echipate, cu videoproiector, ecran de proiecţie, şevalet rotafoliu, sistem de sunet și conexiune WiFi. Hotel Termal este unul dintre locurile preferate de turiștii din Băile Felix.

Rating: 3 Stele

Informatii contact:
Receptie Hotel Termal
Telefon: +40 259 318 214; Fax: +40 259 318 478
Adresa: Strada Victoria Nr. 24, Băile Felix, Bihor 417500, România

Localizare pe harta:

Share This