Grand Hotel Minerva Resort & SPA 4stars

Descriere:
Grand Hotel Minerva Resort & SPA **** – este situat în stațiunea Băile Herculane, chiar în centrul acesteia, una dintre cele mai vechi stațiuni balneare din lume și o zonă renumită pentru apele sale minerale. Turiștii Grand Hotel Minerva Resort & SPA se pot bucura de un centru spa complet echipat, o piscină, un centru de fitness și un bar. Pentru cei interesați de tratament, sunt disponibile diverse tratamente, de la electroterapie, magnetoterapie și terapie cu laser MLS la băi galvanice și băi cu sulf.

Camerele Grand Hotel Minerva Resort & SPA sunt decorate cu eleganță și dispun de un balcon cu vedere la munte. Camerele sunt dotate cu o baie privată echipată cu articole de toaletă gratuite. Grand Hotel Minerva Resort & SPA oferă camere cu aer condiționat și TV cu ecran plat. Experiența culinară unică este oferită de cele două restaurante situate în locația complexului. WiFi gratuit este disponibil în întreaga proprietate, deasemenea prevăzută parcare.

Centrul spa al Grand Hotel Minerva Resort & SPA, este dotat cu cadă cu hidromasaj și saună, plus alte facilități de wellness la fața locului, precum și diferite tratamente.
Până la izvoarele de apă termală și Parcul Național Domogled se poate ajunge într-un timp scurt.

Rating: 4 Stele

Informatii contact:
Receptie Grand Hotel Minerva Resort & SPA
Telefon: 0770 941 511, 0770 949 389, 0770 945 105
Adresa: Strada Complexelor Nr. 7, Băile Herculane 325200, Caraș-Severin, Romania

Localizare pe harta: