Diana Resort 3stars

Descriere:
Diana Resort *** – este situat în statiunea Băile Herculane. Această stațiune se bucură de împrejurimi naturale într-o mare zonă împădurită. Diana Resort dispune de un centru de fitness, spa și wellness, cadă cu hidromasaj și piscină interioară. Situată la 2 minute de mers pe jos de râul Cerna, resortul este la doar 250 m de centrul orașului.
Piscina interioară este delimitata de ferestre mari, care inundă zona cu lumină naturală. Unitățile de cazare au 4 tipuri de saună care oferă beneficiile unei experiențe de wellness adevărate.

Camerele spațioase din Diana Resort au mobilier modern și sunt decorate în nuanțe de roșu, crem și maro. Toate au baie privată, zonă de relaxare și TV. Restaurantul à la carte servește preparate din bucătăria locală și internațională. Mâncarea și băutura pot fi savurate în zona spatioasa a restaurantului sau pe terasă. Meniuri speciale pentru dietă pot fi servite la cerere, iar micul dejun poate fi luat în camere.

Diana Resort se află la 1,9 km de gara locala, iar pana la lacul Prisaca și băile termale ale celor 7 Izvoare se poate ajunge cu mașina în aproximativ 10 minute. WiFi și parcarea la locatie sunt disponibile gratuit.

Rating: 3 Stele

Informatii contact:
Receptie Diana Resort
Telefon: 0255 560 119, 0371 057 070
Adresa: Strada Complexelor Nr. 8, Băile Herculane 325200, Caraș-Severin, Romania

Localizare pe harta: